Plavby a výlety lodí na Madeiře

Přístav Calheta na Madeiře

Zatímco koupání může být na Madeiře trochu problém kvůli větrnému a deštivému charakteru počasí po většinu roku, je ostrov naprosto ideální na plavby a výlety lodí. Vybírat můžete opravdu z mnoha možností a různě zaměřených plaveb – můžete se vydat pozorovat velryby a delfíny, šnorchlovat, plavit se při západu slunce, na luxusním katamaránu, plachetnici nebo dokonce na replice historické Kulumbovi lodi Santa Maria. Některé plavby jsou se zastávkou na atraktivních místech na Madeiře, například na útesu Cabo Girao, který je druhým nejvyšším útesem v Evropě.

Kde se ubytovat? Hledejte ubytování na Madeiře
2700+ apartmánů, hotelů, penzionů a prázdninových domů, nejlepší lokality, hodnocení a užitečné informace
Jak vybrat to správné ubytování na Madeiře – tipy od cestovatelů

Většina plaveb začíná v hlavním městě Madeiry, Funchalu, ale seženete i plavby třeba z Porto Moniz a dalších míst. Madeira má díky svému sopečnému původu nádherné pobřeží tvořené dramatickými útesy z typické černé a červené horniny, o které se tříští mořské vlny. Ať budete vyplouvat odkudkoliv, užijete si krásné výhledy. Určitě si proto nezapomeňte vzít s sebou na výlet nejen foťák, ale hodí se také dalekohled.

Online rezervace

»Vybírejte ze všech plaveb a výletů lodí na Madeiře
Rezervujte online – V češtině – Pohodlné plánování dovolené – Jistota rezervace – Žádné čekání ve frontě – Výběr v klidu – 24/7 zákaznická podpora

Powered by GetYourGuide

Zanechte komentář ostatním nebo se zeptejte, když potřebujete k tématu článku ještě něco vědět.

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..